جمعه 8 اسفند 1399
  • برگزاری وبینار کارآفرینی بر بستر فناوری نوین دنیا در آموزشکده فنی دختران آمل

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل ، به همت واحد پژوهش آموزشکده وبیناری با عنوان کارآفرینی بر بستر فناوری های نوین دنیا در روز سه شنبه مورخ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ برگزار گردید.
    سخنران این وبینار جناب آقای دکتر محمدپور،مدرس رسمی دانشگاه فنی و حرفه ای و معاونت محترم آموزشکده فنی امام صادق دارای دکترای کارآفرینی بودند.
    آقای دکتر به بیان مطالب ارزنده ای در حوزه ی کارآفرینی، فرصت ها، نقش کسب و کارهای مجازی در آینده پرداختند. همچنین در ادامه وبینار، به بررسی فناوری اساسی و نوظهوری پرداخته شد که با استفاده از این فناوریها و تبدیل آن به فرصت، کارآفرینان میتوانند با تجزیه و تحلیل مدلهای مورد استفاده برای بررسی و تحلیل محیط کسب و کار خود بپردازند. ضمن تقدیر و تشکر فراوان از آقای دکتر محمدپور لازم به ذکر است که این وبینار مفید مورد استقبال  بسیاری ازدانشجویان، اساتید و همکاران آموزشکده قرار گرفت.

ولادت امیر المومنین علی (ع) بر همگان مبارک باد
      از دست دادن خیر بزرگوار حاج حسن رنجبر لیتکوهی را به جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ خیرین تسلیت عرض مینماییم.
      برگزاری وبینار کارآفرینی بر بستر فناوری نوین دنیا در آموزشکده فنی دختران آمل
      درخشش دانشجوی آموزشکده فنی دختران آمل در نمایشگاه مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
      ویژه برنامه گرامیداشت دهه فجر و ولادت حضرت فاطمه (س) در آموزشکده فنی دختران آمل