جمعه 8 اسفند 1399
  • درخشش دانشجوی آموزشکده فنی دختران آمل در مسابقات ملی سایکو ماسک

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل ،مسابقه ملی سایکو ماسک از سوی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با مشارکت مراکز مشاوره،بهداشت و کانونهای دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاههای صنعتی شریف و سمنان برگزار گردید.

در این‌مسابقه ملی سرکار خانم مهسا حسنی دانشجوی رشته طراحی دوخت آموزشکده فنی دختران آمل موفق به کسب مقام دوم در رشته طراحی شدند.

ضمن عرض تبریک، توفیقات روز افزون برای ایشان در همه عرصه های زندگی را از خداوند متعال خواستاریم.

ولادت امیر المومنین علی (ع) بر همگان مبارک باد
      از دست دادن خیر بزرگوار حاج حسن رنجبر لیتکوهی را به جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ خیرین تسلیت عرض مینماییم.
      برگزاری وبینار کارآفرینی بر بستر فناوری نوین دنیا در آموزشکده فنی دختران آمل
      درخشش دانشجوی آموزشکده فنی دختران آمل در نمایشگاه مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
      ویژه برنامه گرامیداشت دهه فجر و ولادت حضرت فاطمه (س) در آموزشکده فنی دختران آمل