سه‌شنبه 7 بهمن 1399
  • برگزاری وبینار با محوریت پاسداشت حریم خانواده و احیای ارزشهای ملی و معنوی در آموزشکده فنی دختران آمل

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل، به همت بسیج دانشجویی و واحد فرهنگی وبیناری با محوریت پاسداشت حریم خانواده و احیای ارزش های ملی و معنوی در آموزشکده برگزار شد. سرکار خانم افتاده ،
    در این وبینار به مفهوم فرهنگ که در کشورمان یکی از مؤلفه های عمده فرهنگ ,معارف دینی می باشد و نقش آموزش های علمی در گذشته که به همراه آموزش حکمت واخلاق غنا می یافت اشاره نمودند.
    همچنین بیان داشتند: مهمترین ارگانی که می تواند این نقص بزرگ را رفع نماید و در کنار آموزش های علمی وتئوری به آموزش دانشجویان در خصوص سه رکن مهم فرهنگی که شامل حکمت، اخلاق ، ومعارف الهی می باشد,بپردازد; دانشگاه ها می باشند و یکی از رسالت های مهم دانشگاه در حقیقت رشد فرهنگی دانشجویان می باشد. یکی از دلایل تضعیف هویت در جوانان وسست شدن علقه ملی آنها,ضعف فرهنگی می باشد که این ضعف برطرف نمیشود مگر با تقویت فرهنگ دانشگاهی.
     در حقیقت در دانشگاهها باید خردورزی و دینداری در کنار پژوهش های علمی تاکید شود تا ما متخصصان متعهدی داشته باشیم. تا با حفظ ارزشهای ملی و معنوی, متغیرهایی چون تشکیل خانواده,اهمیت فرزند,اهمیت به جایگاه زنان,غیرت و تعهد اخلاقی و.... را در راس کار خود قرارداده و نسبت به آن تعهد اخلاقی داشته باشند.لذا چنین حاصل میگردد که  دانشجویان ما در کنار تخصص تعهد باید داشته باشند واین مهم بدست نمی یابد مگر با برنامه ریزی دقیق در این خصوص در مجموعه دانشگاهی.

#رسانه-مهارت ((پرسمان)) با حضور دکتر زمانی و دکتر حسینی
      جدول زمانبندی انتحاب واحد ترم 992