سه‌شنبه 21 آبان 1398
  • نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید

سامانه نقل و انتقال دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر

از مورخ 98/06/25 الی پایان روز جمعه مورخ 98/06/29 فعال و آماده ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط مقطع کارشناسی ورودی سال 1398 می باشد.

رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد:

1. فرزند اناث شهید

2. فرزند ذکور شهید

3. جانباز 50% و بالاتر و آزاده

4. همسر شهید

5. جانباز 25% الی 49%

6.همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده

7. فرزند اناث جانباز 50%و بالاتر و آزاده

8. فرزند ذکور جانباز 50%و بالاتر و آزاده

9. همسر جانباز 25% الی 49%

10.فرزند اناث جانباز 25% الی 49%

11. فرزند ذکور جانباز 25% الی 49%

***بدیهی است در صورت عدم کسب شرایط قید شده در رای کمیسیون انتقال و میهمانی سایر درخواستهای دانشجو در نیمسالهای آتی قابل بررسی نمی باشد

-انتقال از دوره شبانه به روزانه امکان پذیر نمی باشد.

-احراز محل سکونت متقاضی بر اساس اطلاعات اعلام شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور هنگام ثبت نام جهت شرکت در آزمون و دارا بودن پرونده ایثارگری در شهر و ی ا استان مورد تقاضا می باشد.

-با توجه به شرایط دانشگاههای شهر های تهران، اصفهان، شیراز ، مشهد، تبریز انتقال دانشجویان غیر مقیم، به این شهرها مقدور نمی باشد. ضمناً برای دانشجویان مقیم نیز در قالب میهمان پذیرش صورت می گیرد.

-متقاضیان انتقال توام با تغییر رشته و یا گرایش بدون نیاز به ثبت نام در سامانه می توانند مستقیماً درخواست خود را به شورای بررسی موارد خاص دانشگاه مبدا تقدیم نمایند.

-متقاضی فقط یکبار مجاز به استفاده از تسهیلات انتقال شاهد و ایثارگر می باشد.

-انتقال از دوره های روزانه و شبانه به غیر انتفاعی و پیام نور بلامانع است.

-میهمانی و انتقال از موسسات غیر دولتی و پیام نور به دوره های روزانه و شبانه ممنوع می باشد.

-در صورت احراز شرایط برابر، اولویت با دانشجویان دختر می باشد.

-درخواست میهمانی از دانشگاههای برتز به سایر دانشگاهها فقط با موافقت کتبی دانشگاه مبداء امکان پذیر می باشد.میهمانی و انتقال بین دانشگاهها ی استان البرز و تهران مقدور نمی باشند.

سازمان امور دانشجویان

امور فرهنگی