سه‌شنبه 7 بهمن 1399
  • برگزاری وبینار با موضوع "دانشجو و رسانه" بصورت تریبون آزاد بمناسبت روز دانشجو در آموزشکده فنی دختران آمل

موضوع وبینار : دانشجو و رسانه
    هدف : افزایش آگاهی دانشجو در زمینه رسانه و ابعاد مختلف آن
    چکیده:
     عصر کنونی ،عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات نامیده شده است و رسانه بعنوان ابزار مهم انتقال مفاهیم و تبادل اطلاعات شناخته شده است،نقش چهارگانه  رسانه عبارتست از: فرهنگ سازی، آموزشی،اطلاع رسانی،ایجاد مشارکت اجتماعی.
    رسانه ها نقش حیاتی را در الگو سازی و تبیین هنجارهای مطلوب جامعه دارند و این هنجار باید بر اساس فرهنگ مردم جامعه الگو بندی و تبیین شود.
    این تکنولوژی سِحر گونه،افکار و رفتار مخاطبان را تحت تأثیر خود قرار میدهند و اگر رسانه ها شناخت درستی از اهداف و سیاست‌گذاریهای فرهنگی یک جامعه نداشته باشند یا دچار خطا می‌شوند ویا بحران بوجود می‌آورند.
    قشر جوان بخصوص دانشجویان،بزرگترین گروه مخاطبان و استفاده کنندگان رسانه های جدید بخصوص شبکه‌های اجتماعی،محسوب می‌شوند
    نتیجه:
    با توجه به نقش انکار ناپذیر دانشجو در تحولات سیاسی و اجتماعی جامعه، لازم است تا وی، از نقش خود بعنوان عنصر موثر در جامعه آگاهی یابد و برای مواجهه با رسانه که جزء لا ینفک زندگی کنونی شده است،آموزش لازم را ببیند و خود را به سواد رسانه ای که از ۶ سواد برتر مورد تایید ساز مان یونسکو ست،مجهز نماید

#رسانه-مهارت ((پرسمان)) با حضور دکتر زمانی و دکتر حسینی
      جدول زمانبندی انتحاب واحد ترم 992